7`S Sistem. Korur, Önler, Muhafaza eder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 yili askin süredir Best®,pazarin endüstriyel, bakim ve onarim (mro) alanlarindaki zorlu ihtiyaclarini anlayarak en yüksek performansli kimyasallari ve yaglari gelistirerek Türkiye aerosol pazarinda liderlik konumunu korumustur. Best®,simdi bunu kanitlanmis, yüksek performansli ürünlerinde devrim niteligi tasiyan yeni ambalaj ve 7s ilkelerine dayanan devrimci bir tanimlama sistemi ile entegre ederek yeni bir sanayi devrimi baslatmistir.

Best® 7s system açikca her uygulama için kullanilan ve ihtiyaciniz oldugu alanalarda dogru ürün ile en yüksek performansi garanti eder. Tüm sisteminizde kullanildigi takdirde tüm operasyonun verimliligi ve güvenligi artirdigi yapilan testlerle kanitlanmistir.

Best® 7s system benzersiz görsel yönetim araçlari gelistirilmis ve yeni etiketleme sistemli paketi ile Best® 7s system akilda kaliciligi artirmistir.
Endüstriyel / mro (bakim-onarim) alanlarinda, güvenlik ve verimlilik ihtiyaçlarini 7s ruhu içinde gelistirilmis ürün yelpazesi ile yüksek performansla karsilar.